til Sebastians musical Ronja Røverdatter

Nørrebro Musicalteater afholder audition til Sebastians ”Ronja Røverdatter” for alle unge mellem 18 og 30 år. Tilmelding til audition skal ske via nedenstående formular senest fredag den 7. august 2020 kl. 12.00.  

Auditions finder sted:

TK's Ungdomsgård
Tuborgvej 185
2400 København NV

Lørdag den 15. august kl. 10-20, samt søndag den 16. august kl 10-20.

Vi søger skæve, skøre, sjove og ekstroverte typer i alle størrelser, så hold dig ikke tilbage fra at tilmelde dig audition. Nørrebro Musicalteaters produktion af ”Ronja Røverdatter” skal opføres med i alt 15 forestillinger i perioden 15. februar til 6. marts 2021 i Koncertsalen på Biblioteket på Rentemestervej. Prøveperioden løber fra primo september frem til forestillingerne i februar-marts 2021. Du kan se en oversigt over prøveforløbet inklusiv opløbsperiode og forestillinger, samt roller og ensembleroller i forestillingen her:

Prøveplan + Roller

Prøveplan og rollebeskrivelser til Ronja Røverdatter  - Nørrebro Musicalteater 2020

Praktisk information

Til audition skal du:

  1. Fremføre en monolog på max. 3 minutter, som du selv vælger, indstuderer og medbringer. Vi sender dig dog også nogle forslag til monologer, som du kan vælge imellem, hvis du ikke selv kan finde en monolog.
  2. Synge en specifik sang fra “Ronja Røverdatter”, som du får tilsendt på noder. Sangen skal synges i den toneart som den står noteret i på de tilsendte noder. Der vil være pianist til stede til audition, som vil akkompagnere din sang.
  3. Sammen med 4-5 andre audition-deltagere fremføre en kort koreografi, som vil blive indstuderet med jer til audition af forestillingens koreograf, inden I skal fremføre den.


Senest en uge efter at du har tilmeldt dig til audition i nedenstående formular, vil du på mail modtage en bekræftelse på din tilmelding, samt informationer om hvad vi gerne vil bede dig fremføre til audition. Vedhæftet mailen vil også være forslag til monologer, hvis du ikke vil finde din egen monolog, samt noder og links til de sange, som vi vil bede dig om at fremføre til audition.

Du får desuden mandag den 10.august 2020 tilsendt en mail om det specifikke tidspunkt for din audition. Efter audition skal du være forberedt på callback om mandagen den 17.august efter kl. 18, i tilfælde af at vi gerne vil høre dig fremføre din monolog og sang igen.

I panelet til audition er:
Line Møller Mikkelsen (instruktør)
Henrik Friis Madsen (Vocal coach)
Amira Laursen (koreograf)
Julie Krøjer Hansen (kostumedesigner)
Anne Sofie Frydendahl (scenograf)
Helena Tindø (forestillingsleder)
Niclas Christensen (produktionsleder)

Hvis du er én af de heldige, der efter audition får en rolle eller en ensemble-rolle i ”Ronja Røverdatter”, koster det 350 kr. i kontingent at være med i forestillingen. Dette gælder samtidig for et års medlemskab af Nørrebro Musicalteater. Kontingentet opkræves umiddelbart efter at du har fået besked om at du er udvalgt til at være med i forestillingen, og skal betales senest den 1. september 2020. Som medlem af Nørrebro Musicalteater får du en række fordele, bl.a. gratis adgang til Nørrebro Musicalteaters fester, invitation til workshops og andre begivenheder, stemmeret til generalforsamlingen og meget mere.

Hvis du har øvrige spørgsmål til audition, kan du skrive en mail til os på info@nmteater.dk.

Tilmelding til audition

Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi skal bruge et vellignende billede af dig. Tryk på knappen og upload dit billede på imgbb.com. Du får en personlig URL, som du skal kopiere ind i feltet nedenfor.

Upload her

Hvis du kender din stemmetype, så vælg den her.

Skriv et par linjer om dig selv og dine musik- og teatererfaringer.

Her kan du tilkendegive, hvis du søger en bestemt rolle. Dette er ikke obligatorisk.

Tak for din tilmelding!
Vi glæder os til at se dig til audition på ”Ronja Røverdatter”.
Om senest en uge vil du modtage en bekræftelse på din tilmelding, samt informationer om hvad vi gerne vil bede dig fremføre til audition.

Bedste hilsner
Nørrebro Musicalteater
Ups! Noget gik galt.
Tjek at du har udfyldt alle felterne med *.

Vi følger naturligvis udviklingen i Corona-situationen tæt. Audition til Ronja Røverdatter vil blive afviklet under nøje overholdelse af Sundhedsmyndighedernes gældende anbefalinger i august måned. Såfremt der, i henhold til disse, sker ændringer i måden hvorpå audition vil blive afholdt, vil de tilmeldte til audition blive orienteret direkte herom pr. e-mail. Der vil desuden komme opdateringer om dette på Nørrebro Musicalteaters hjemmeside, facebook og Instagram.