Sangteknik i musical – Workshop i CVI-teknik

Underviser: Marie Westergaard
Marie Westergaard er uddannet Musical Performer fra Musical Akademiet Fredericia samtsanger og sanglærer fra Konservatoriet og Complete Vocal Institute (trainee).

Tid: 10:00-16:00
Lørdag d. 13. november 2021

Sted: TK´s Ungdomsgård
Tuborgvej 185,
2400 København NV

Deltagere: 12

Musicalgenren kræver et stort sangtekniskoverskud for at kunne levere et ærligt og ægte udtryk. Derfor er en god og sundsangteknik meget vigtig. Til denne workshop skal vi arbejde med de 3grundprincipper indenfor sang, som er støtte, afspændthed i kæbe og læber samt de sangtekniske grundfunktioner. Disse er nødvendige for en sund sangstemme, for at du kan nå både de høje og dybe toner, ikke bliver hæs eller træt i stemmen, kan holde tonen længe, og generelt skabe den lyd du som sanger ønsker, og som den dramatiske handling i sangen kræver.

Forberedelse
Du skal forberede en sang efter eget valg til denne workshop. Du skal kunne sangen rigtig godt når du møder til workshoppen, og eventuelt have tænkt over passager i sangen som du i særlig grad ønsker at arbejde med. Du skal medbringe din sang til workshoppen (på papir!), og du skal desuden medbringe papir og blyant/kuglepen. For at få det bedste udbytte af workshoppen, anbefaler vi desuden at du optager din undervisning, f.eks. på din mobiltelefon.

Tilmelding
Det maksimale deltager antal til workshoppen er 12 personer, så skynd dig at melde dig til før der er fyldt op.

Hvis du ønsker klaverakkompagnement til din sang under workshoppen, skal du desuden sende noder til sangen senest onsdag den 1. september til info@nmteater.dk. Hvis du hellere vil synge til en indspillet instrumentalversion (karaoke-version) af sangen til workshoppen, skal du selv medbringe denne til workshoppen (mulighed for usb og/eller minijack-tilslutning til højttaler).

For at kunne tilmelde dig denne og kommende workshops, skal du være medlem af Nørrebro Musicalteater. Det koster 350 kr. om året, og du kan melde dig ind her. Som medlem af Nørrebro Musicalteater får du:

- mulighed for at tilmelde dig Nørrebro Musicalteaters auditions inden alle andre
- gratis adgang til foreningens workshops meddygtige undervisere i musicalperformance
- gratis adgang til Nørrebro Musicalteatersfester og begivenheder
- et fællesskab med andre unge, der brænderfor musicals og teater
- stemmeret til den årlige generalforsamling i Nørrebro Musicalteater
- og meget mere!

Som medlem bliver du også inviteret til Facebook-gruppen ”Nørrebro Musicalteater - kun for medlemmer” - her vil eksklusivt blive slået auditions op før de vil blive delt offentligt, så du harmulighed for at melde dig til som én af de første.

Når vi har modtaget din tilmelding, så vil du blive kontaktet snarest med en velkomstmail og information om betaling af kontingentet. Medlemskontingentet udgør 350 kr. en gang årligt for 1 års medlemskab af foreningen.

Vi glæder os til at se dig til denne og kommende workshops hos Nørrebro Musicalteater.

Tilmelding

Workshops er kun for medlemmer. Bliv medlem her.
Tak for din tilmelding!
Vi glæder os til at se dig til workshoppen.

OBS. Du skal medbringe gyldigt corona-pas for at kunne deltage!
ok
Ups! Noget gik galt.
Tjek at du har udfyldt alle felterne med *.