afholdt
Fotograf: Casper Handberg Bradsted

Jazz/musical danse-workshop

Instruktør
Carina Jennifer Haslev
Professionel danser & koreograf


Tid
10:00-16:00
Lørdag d. 12. september 2020


Sted
TK´s Ungdomsgård,
Tuborgvej 185,
2400 København NV

Deltagere
20 (nedsat deltagerantal af hensyn til Sundhedsstyrelsens retninglinjer)

Vil du mærke jazzens rytmer, arbejde på din teknik, og lære en jazz koreografi, samtidig med at du får trænet kroppen igennem. Så slip dansen løs til danseworkshop i musical dansens univers.

Workshoppen undervises af Carina Jennifer Haslev, som har mange års erfaring som danser, underviser og koreograf I både ind- og udland. Carina er opvokset i ballettens verden, og er musical-uddannet fra San Francisco art school i USA.

Workshoppen er for dig, der bare elsker at danse, gerne vil udfordres og prøve noget nyt. Det er en forudsætning at du er tryg ved at bevæge dig, og kender til dansens verden, men du behøver ikke at være i nærheden af professionel.

Jazzdansen stammer oprindeligt fra USA, men har også rødder i afroamerikanske danseteknikker. Stilen blev hurtig populær i musicals. Der er masser af energi og attitude i dansestilen, som traditionelt er meget glad og energisk. Vi kigger på de mest populære trin, og gennem workshoppen vil du blive præsenteret for kendte teknikker fra Martha Graham, Katherine Dunham, Mat Mattoz og Bob fosse.

Til workshoppen bedes du møde op i træningstøj og dansesko (bløde jazzsko, karaktersko, springsko eller sokker), samt medbringe masse af gåpåmod og danseglæde. 

Tilmelding

Workshops er kun for medlemmer. Bliv medlem her.
Tak for din tilmelding!
Vi glæder os til at se dig.
Ups! Noget gik galt. Tjek at du har udfyldt alle felterne med *.