afholdt

Ballet & moderne workshop

Instruktør
Carina Jennifer Haslev
Professionel danser & koreograf

Tid
10:00-16:00
Lørdag d. 17. oktober 2020

Sted
TK´s Ungdomsgård,
Tuborgvej 185,
2400 København NV

Deltagere
20 (nedsat deltagerantal af hensyn til Sundhedsstyrelsens retninglinjer)

Er du nysgerrig på hvad ballettræning går ud på, har du lyst til at forbedre din danseteknik, og har du mod på en dag i ballettens verden, så er denne workshop lige noget for dig. Du får trænet hele kroppen igennem. Vi arbejder intensivt på ballettens teknikker både ved barren og på gulvet, og vil til sidst sammensætte dagens træning til en samlet ballet og moderne koreografi.

Workshoppen undervises af Carina Jennifer Haslev, som har mange års erfaring som danser, underviser og koreograf I både ind- og udland. Carina er opvokset i ballettens verden, og er musical-uddannet fra San Francisco art school i USA.

Workshoppen er for dig der gerne vil forbedre din danseteknik generelt. Ballet er grundstenen til al danseteknik, og denne workshop vil derfor gavne dig, selvom du normalvis er til jazz, hip hop eller latindans, men det kræver at du er frisk på en udfordring. Det er en forudsætning at du er tryg ved at bevæge dig, og kender til dansens verden, men du behøver ikke at være i nærheden af professionel.

Ballet stammer oprindeligt helt tilbage fra 1500-tallet, og har rod i renæssances Italien, hvor dansen indgik som en forlystelse ved de små fyrstehoffer. Senere udviklede balletten sig ved det kongelig hof i Frankrig, til den stilart vi kender i dag. Vi kigger på de mest populære klassiske trin, og gennem workshoppen vil du også blive præsenteret for nyere moderne ballet stilarter.

Tilmelding

Workshops er kun for medlemmer. Bliv medlem her.
Tak for din tilmelding!
Vi glæder os til at se dig.
Ups! Noget gik galt. Tjek at du har udfyldt alle felterne med *.