Masterclass i musicalsang

Underviser: Marie Westergaard
Marie Westergaard er uddannet Musical Performer fra Musical Akademiet Fredericia samtsanger og sanglærer fra Konservatoriet og Complete Vocal Institute (trainee).

Tid: 10:00-16:00
Lørdag d. 20. november 2021

Sted: TK´s Ungdomsgård
Tuborgvej 185,
2400 København NV

Deltagere: 12

Denne workshop vil have fokus på det dramatiske udtryk i sang, og på at dygtiggøre dig til at formidle netop det udtryk gennem din sang som du ønsker. Der forventes et grundlæggende kendskab til sangteknik, samt basal erfaring med at synge.

Du skal forberede en sang efter eget valg til denne workshop. Via blandt andet David Brunettis ”acting songs”-teknik vil vi arbejde med at give din sang et dramatisk og ærligt udtryk. Det er vigtigt at du ikke vælger en for teknisk svær sang for dig, da du skal have et vist teknisk overskud i forhold til sangen for at få det bedste udbytte af undervisningen.

Forberedelse
Du skal forberede en sang efter eget valg til denne workshop. Du skal kunne sangen rigtig godt når du møder til workshoppen, og eventuelt have tænkt over passager i sangen som du i særlig grad ønsker at arbejde med. Du skal medbringe din sang til workshoppen (på papir!), og du skal desuden medbringe papir og blyant/kuglepen. For at få det bedste udbytte af workshoppen, anbefaler vi desuden at du optager din undervisning, f.eks. på din mobiltelefon.

Tilmelding
Det maksimale deltagerantal til workshoppen er 12 personer, så skynd dig at melde dig til før der er fyldt op.

Hvis du ønsker klaverakkompagnement til din sang under workshoppen, skal du desuden sende noder til sangen senest onsdag den 17. november til info@nmteater.dk. Hvis du hellere vil synge til en indspillet instrumentalversion (karaoke-version) af sangen til workshoppen, skal du selv medbringe denne til workshoppen (mulighed for usb og/eller minijack-tilslutning til højttaler).

For at kunne tilmelde dig denne og kommende workshops, skal du være medlem af Nørrebro Musicalteater. Det koster 350 kr. om året, og du kan melde dig ind her. Som medlem af Nørrebro Musicalteater får du:

- mulighed for at tilmelde dig Nørrebro Musicalteaters auditions inden alle andre
- gratis adgang til foreningens workshops meddygtige undervisere i musicalperformance
- gratis adgang til Nørrebro Musicalteatersfester og begivenheder
- et fællesskab med andre unge, der brænderfor musicals og teater
- stemmeret til den årlige generalforsamling i Nørrebro Musicalteater
- og meget mere!

Som medlem bliver du også inviteret til Facebook-gruppen ”Nørrebro Musicalteater - kun for medlemmer” - her vil eksklusivt blive slået auditions op før de vil blive delt offentligt, så du harmulighed for at melde dig til som én af de første.

Når vi har modtaget din tilmelding, så vil du blive kontaktet snarest med en velkomstmail og information om betaling af kontingentet. Medlemskontingentet udgør 350 kr. en gang årligt for 1 års medlemskab af foreningen.

Vi glæder os til at se dig til denne og kommende workshops hos Nørrebro Musicalteater.

Tilmelding

Workshops er kun for medlemmer. Bliv medlem her.
Tak for din tilmelding!
Vi glæder os til at se dig til workshoppen.

OBS. Du skal medbringe gyldigt corona-pas for at kunne deltage!
ok
Ups! Noget gik galt.
Tjek at du har udfyldt alle felterne med *.