afholdt

Sangteknik og masterclass - CVT teknik

Underviser
Marie Westergaard
Marie er uddannet Musical Performer fra Musical Akademiet Fredericia samt sanger og sanglærer fra Konservatoriet og Complete Vocal Institute (Trainee).

Tid
10:00-16:00
Lørdag d. 29. maj 2021

Sted
TK´s Ungdomsgård
Tuborgvej 185,
2400 København NV

Deltagere
12

OBS! For at kunne deltage i audition skal du fremvise gyldigt coronapas, i form af enten test (max 72 timer gammel) eller vaccination.

Musicalgenren kræver et stort sangtekniskoverskud for at kunne levere et ærligt og ægte udtryk. Derfor er en god og sund sangteknik meget vigtig.

Til denne workshop skal vi arbejde med de 3 grundprincipper indenfor sang, der er nødvendig for en sund sangstemme. Det skal vi så du kan nå de høje/dybe toner, ikke bliver hæs eller træt i stemmen, kan holde tonen længe, kan synge svagt/kraftigt og generelt skabe den lyd, du som sanger ønsker og som den dramatiske handling i sangen kræver.

Du skal forberede en sang efter eget valg til denne workshop. Du skal kunne sangen rigtig godt når du møder til workshoppen, og eventuelt have tænkt over passager i sangen som du i særlig grad ønsker at arbejde med. Du skal sende noder til din sang senest mandag den 24. maj til info@nmteater.dk. Du skal medbringe din sang på noder til workshoppen (på papir!), og du skal desuden medbringe papir og blyant/kuglepen. For at få det bedste udbytte af workshoppen, anbefaler vi desuden at du optager din undervisning, f.eks. på din mobiltelefon.

Tilmeldingsfristen til denne workshop er tirsdag den 18. maj 2021. Det maksimale deltagerantal til workshoppen er 12 personer, så skynd dig at melde dig til før der er fyldt op. For at kunne tilmelde dig denne og kommende workshops, skal du være medlem af Nørrebro Musicalteater. Det koster 350 kr. om året, og du kan melde dig ind her.

Som medlem af Nørrebro Musicalteater får du:
- mulighed for at tilmelde dig Nørrebro Musicalteaters auditions inden alle andre
- gratis adgang til foreningens workshops meddygtige undervisere i musicalperformance
- gratis adgang til Nørrebro Musicalteatersfester og begivenheder
- et fællesskab med andre unge, der brænderfor musicals og teater
- stemmeret til den årlige generalforsamling i Nørrebro Musicalteater
- og meget mere!

Som medlem bliver du også inviteret til Facebook-gruppen /Nørrebro Musicalteater - kun for medlemmer/ - her vil eksklusivt blive slået auditions op før de vil blive delt offentligt, så du har mulighed for at melde dig til som én af de første.

Når vi har modtaget din tilmelding, så vil du blive kontaktet snarest med en velkomstmail og information om betaling af kontingentet. Medlemskontingentet udgør 350 kr. én gang årligt for ét årsmedlemsskab i foreningen.

Vi glæder os til at se dig til denne og kommende workshops hos Nørrebro Musicalteater.