Et fællesskab som brænder for teater & musical.

Vil du være med?

Frivillig

For dig som gerne vil være en del af et inspirerende teaterfællesskab og har lyst til at bidrage med lige præcis det du kan.
Et fællesskab med andre unge der brænder for musical og teater
Gratis deltagelse til foreningens fester og arrangementer for frivillige
Mulighed for at bidrage med dine gode ideer, kompetencer og færdigheder
Et frivilligbevis, som kan bruges som dokumentation til f.eks. dit CV, og et særligt tak i vores forestillingsprogram

Medlem

For dig som mellem 18 -30 år, som drømmer om den store scene og gerne vil udvikle dig til en af vores mange workshops.
29
,17 kr. / md.
Afregnes 350 kr. årligt
Et fællesskab med andre unge der brænder for musical og teater
Gratis deltagelse til foreningens arrangementer, fester & workshops
Mulighed for at tilmelde dig audition tidligere
Stemmeret til general forsamlingen

Støt foreningen

For dig der synes vores arbejde, som en frivilligt drevet forening, er vigtigt og gerne vil hjælpe os med at holde hjulene i gang.

medlem

Hvad end du søger ind på de store scenekunstskoler eller skal have afløb for din indre skuespiller, så er det fællesskabet som driver os.

Fællesskab

Hos Nørrebro Musicalteater får du et stort fællesskab med andre unge, som også brænder for teater og musical. Du kommer gratis med til foreningens fester, arrangementer, og workshops, hvor du kan møde nye venner, udvide dit netværk og dygtiggøre dig indenfor de forskellige discipliner af scenekunst.

Workshops

Vi afholder workshops i løbet af foråret og efteråret, specielt for medlemmer. Her kan du finpudse din sangteknik, få styr på dansetrinene eller noget helt tredje. Det er selvfølgelig alt sammen gratis for dig som medlem. Det eneste du skal gøre er at melde dig til under workshop-fanen her på hjemmesiden.

Musical

Vil du gerne op på scenen og vise hvad du kan? En gang om året har du muligheden i vores store musical-opsætning. Her kan du specielt som medlem få lov at melde dig til før andre. Når du er medlem kommer du nemlig med i den interne facebook-gruppe, hvor du kan være på forkant.
Har du teater i blodet? Og har mod på at udfordre dig selv & musical-genren?
Når vi har modtaget din tilmelding, så vil du blive kontaktet snarest med en velkomstmail og information om betaling af kontingentet. Medlemskontingentet udgør 350 kr. én gang årligt for ét års medlemskab i foreningen.
Du vil også blive inviteret til Facebook-gruppen /Nørrebro Musicalteater - kun for medlemmer/ - her vil ekslusivt blive slået auditions op før de vil blive delt offentligt, så du har mulighed for at melde dig til som én af de første.

frivillig

Vil du være en del af et fantastisk og inspirerende teaterfællesskab med andre unge, der brænder for musicals og teater?
Nørrebro Musicalteater søger frivillige ildsjæle, som har lyst til at være en del af et fællesskab af passionerede unge, som brænder for at opsætte musicals med et professionelt ambitionsniveau. Det eneste vi kræver af dig er at du er frisk på nye og udfordrende opgaver, har lyst til at lære og lyst til at bruge din fritid på at styrke Nørrebro Musicalteaters udvikling.
Hvad enten du har lyst til at bygge scenografi, arrangere fester, hjælpe med forberedelse og afvikling af prøver og forestillinger, sy kostumer, hjælpe med PR-opgaver eller noget helt andet, vil vi meget gerne høre fra dig.
Vi har især rigtig travlt før, under og efter en forestillingsperiode med alt hvad der hører til. Der er derfor rigelig mulighed for, at du som frivillig kan byde ind med dine egne færdigheder, så du kan hjælpe med opgaver, som du selv finder spændende og interessante. Alle opgaver bidrager til, at vi som musicalteater kan fortsætte vores vækst og udvikling og derfor er alle opgaver lige vigtige for os.
Har du lyst til at bidrage med dine kompetencer og få erfaring som frivillig i en teaterforening i rivende udvikling?
Når du har sendt din ansøgning, vil du blive kontaktet på mail. Her vil du få en introduktion og sammen finder vi ud af hvad du kan hjælpe med.
Hvis du synes det lyder spændende vil vi også anbefale dig at tjekke vores Facebookgruppe, /Frivillig hos Nørrebro Musicalteater/

Støt foreningen

Nørrebro Musicalteater er en fuldkommen frivilligt drevet forening. Vil du hjælpe os med at forsætte vores arbejde?
Nørrebro Musicalteater skaber muligheder for unge, som gerne vil dygtiggøre sig inde for dramtik, dans og sang. Vi giver dem også mulighed for at prøve kræfter med, vores årlige store musicalopsætning. Her får de vigtige erfaringer og CV-stof til at bevæge sig videre inden for sceneverdenen.
Vi skaber forskellige kulturtilbud på Nørrebro og i KBH Nordvest. For os er det en vigtig sag, fordi kulturen er det som binder os sammen. Den holder et spejl op mod vores egen tilværelse og skaber et rum for refleksion og fællesskab. Derfor vil vi gerne bidrage til at børn og voksne på Nørrebro og i Nordvest-området har samme mulighed for at dele de store oplevelser, som i andre egne af København.
Desværre er de tilbud vi skaber ikke helt gratis, selvom vi levere arbejdskraften kvit og frit. Der er professionelle undervisere, som skal have kontingenter, og scener, som skal lejes. Hvis du vil hjælpe os med at holde hjulene i gang, kan du sende os et beløb på mobilepay.
Send et valgfrit beløb på
Mobilepay [29894]
& skriv DONATION i emnefeltet