Går du med en skuespiller, sanger, danser, kostumiér, scenograf, sminkør eller instruktør i maven? Eller vil du bare gerne støtte Nørrebro Musicalteater?

Nørrebro Musicalteater er en forening for amatører, hvor målet er at give de etablerede københavnske teatre kamp til stregen ved at give talentfulde unge mellem 18-30 år, som måske ikke har været gennem sceneverdenens nåleøje, mulighed for at bære helt store opsætninger. Fællesskabet om musical-genren, lysten til at løfte en forestilling i flok og viljen til at røre publikum gennem performance er helt centralt for os i Nørrebro Musicalteater. Fællesskabet som bliver skabt omkring musicalopsætninger ser vi som værende helt specielt, og Nørrebro Musicalteater er en forening hvor alle er inviterede.

Når vi har modtaget din tilmelding, så vil du blive kontaktet snarest med en velkomstmail og information om betaling af kontingentet. Medlemskontingentet udgør 350 kr en gange årligt for 1 års medlemsskab af foreningen. Som betalende medlem bliver du også inviteret til Facebook-gruppen /Nørrebro Musicalteater - kun for medlemmer/ - her vil ekslusivt blive slået auditions op før de vil blive delt offentligt, så du har mulighed for at melde dig til som én af de første. Derudover får du som medlem af Nørrebro Musicalteater en lang række andre fordele, bl.a. gratis adgang til Nørrebro Musicalteaters fester, invitation til workshops og andre begivenheder, stemmeret til generalforsamlingen og meget mere.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Felter markeret med * skal udfyldes.
Tak for din tilmelding. Vi behandler den hurtigst muligt.
Ups! Noget gik galt. Tjek at du har udfyldt alle felterne med *.