Audition

Bonnie and Clyde

Lukket for tilmelding
Dato:
18
.—
19
.
05
.
24
Tid:
10:00
18:00

Til februar 2025 sætter Nørrebro Musicalteater forestillingen BONNIE & CLYDE op på Biblioteket Rentemestervej ved instruktør Kristian Studsgaard. Det bliver en helt ny fortolkning af den kendte historie med en markant anderledes fysisk og visuel indpakning end dem man tidligere har set. Udover skuespiller søger vi derfor både sangere/dansere til ensemblet men også dansere (med stort D) med eller uden sangerfaring. Der er audition på alle roller i weekenden d. 18.-19. maj 2024 i tidsrummet 10-18 begge dage. Audition bliver afholdt på TKs ungdomsgård og er åben for alle unge mellem 18-30 år, samt for enkelte roller for skuespiller/sangere med en spillealder fra 35-55 år. Du kan tilmelde dig til audition til og med onsdag 8. maj 2024.

Skuespil

Audition indeholder 3 dele – skuespil, sang og koreografi. I skuespils-delen vil vi bede dig om at øve og fremføre 1 af vedlagte monologer. Du finder monologerne i nedenstående links.

Sang

I sangdelen vil vi bede dig om at øve fremføre 1 af de vedlagte sange fra forestillingen. Der vil være pianist tilstede ved audition, så vær opmærksom på at øve sangen i den rigtige toneart angivet i noderne. Du skal synge sangens danske tekst. Du finder noder og tekst i nedenstående links.

Koreografi

Ud over at skulle fremføre din monolog og synge din sang, skal du også fremføre en dans. Du lærer koreografien sammen med de andre audition-deltagere på audition-dagen. Efterfølgende fremviser I koreografien i mindre grupper. Du vil blive set i forskelligartede koreografier og bevægelser, så panelet får mulighed for at se flest mulige af dine kompetencer. I slutningen af koreografi-delen vil der være mulighed for individuelt at vise special-skills - det vil sige at vise noget helt særligt. Dette er ikke et krav, men en mulighed for dig, for at vise færdigheder som du ikke har haft mulighed for at vise i løbet af gruppefremførelsen.

Audition

Det er vigtigt at du kan deltage i hele forløbet omkring forestillingen. Tjek derfor prøveplanen grundigt igennem. Du finder den i nedenstående links. Her finder du også en oversigt over handlingen og karaktererne du kan gå til audition på. På audition-dagen skal du medbringe tøj og sko som du kan bevæge dig i. Medbring også gerne lidt mad og drikke til dagen. Ca. en uge før audition vil du modtage en besked om, hvilket tidsrum og dag vi gerne vil se dig til audition. Hvis du har spørgsmål vedrørende audition, prøveplan eller øvrigt, er du velkommen til at sende os en mail på info@nmteater.dk. Vi glæder os meget til at se dig til audition.

Tilmeld audition

For at deltage i forestillingen skal du være medlem at Nørrebro Musicalteater. Bliver du tilbudt en rolle i forestillingen skal du derfor melde dig ind i foreningen (medlemskontingent 350 kr.). Dette gælder for ét års medlemskab af Nørrebro Musicalteater.

Det sker