Nørrebro Musicalteater

Det er fællesskabet & sammenholdet, der skaber de bedste oplevelser både på og udenfor scenen.
Foreningen er for amatører, men målet er, at give de etablerede københavnske teatre kamp til stregen ved at give talentfulde unge mellem 18-30 år, som måske ikke har været gennem sceneverdenens nåleøje, mulighed for at bære helt store opsætninger. Deltagerne, som måske har fået blod på tanden som hovedrollen i gymnasiets eller højskolens musical, vil opleve suset ved de helt store opsætninger på Nørrebro Musicalteater, med fuldt orkester, stort ensemble og styr på detaljerne.
Fællesskabet om musical-genren, lysten til at løfte en forestilling i flok, og viljen til at røre publikum gennem performance er helt centralt for os i Nørrebro Musicalteater. Fællesskabet som bliver skabt omkring musicalopsætninger ser vi som værende helt specielt, og Nørrebro Musicalteater er en forening hvor alle er inviterede.

Om teatret

Nørrebro Musicalteater forening blev stiftet i 2018 for unge mellem 18-30 år med passion for musik og teater, kan udvikle deres talent og udfolde deres kreativitet. Hos os kan du deltage i musical-produktioner, uanset om du er en erfaren performer eller nybegynder. Vi tror på, at alle kan lære og udvikle sig, og derfor arbejder produktionsholdet dedikeret for at hjælpe vores medlemmer med at opnå deres fulde potentiale. Vi tager vores produktioner seriøst og lægger stor vægt på at skabe en autentisk og professionel oplevelse for vores publikum.

Men det er ikke kun vores produktioner, der gør Nørrebro Musicalteater til noget særligt. Det er også vores fællesskab. Vi tror på, at sammenholdet og fællesskabet er afgørende for at skabe en god oplevelse både på og udenfor scenen. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe en tryg og støttende ramme for vores medlemmer.

Udover vores musical-produktioner tilbyder vi også en bred vifte af workshops og kurser inden for sang, dans og skuespil. Vores undervisere er professionelle og har erfaring fra både teater- og musikbranchen, så du kan være sikker på at få undervisning af høj kvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Nørrebro Musicalteater.

Bestyrelsen

Henrik Friis Madsen
Bestyrelsesformand, Kunstnerisk Leder & Fundraiser
M:
hfm@nmteater.dk
Sofie W. Poulsen
Næstformand & Medlemskontakt
M:
swp@nmteater.dk
Peter Sejr Petersen
Kasserer
M:
psp@nmteater.dk
Julie Krøjer Hansen
Frivillig-koordinator & Lageransvarlig
M:
jkh@nmteater.dk
Louise Skov Stoholm
M:
lss@nmteater.dk
Rina Hirschorn
M:
rh@nmteater.dk
Amira Laursen
Suppleant
M:
al@nmteater.dk
Thomas Juul Pedersen
Kommunikationsansvarlig (PR)
M:
tjp@nmteater.dk
foreningens vedtægter