Frivillighed

Bliv en del af et teaterfællesskab med andre unge, der brænder for musicals og teater.
Bliv frivillig
Nørrebro Musicalteater er en non-profit teaterforening og kan ikke køre uden vores fantastiske team af frivillige. Du møder frivillige i entréen, i garderoben og i baren – men de frivillige hjælper os også med at sætte op til shows, tage billeder og med PR & marketing. Som frivillig bliver man en del af et fællesskab, der centrerer sig om kærligheden for musical.

Vi har især rigtig travlt før, under og efter en forestillingsperiode med alt hvad der hører til. Der er derfor rigelig mulighed for, at du som frivillig kan byde ind med dine egne færdigheder, så du kan hjælpe med opgaver, som du selv finder spændende og interessante. Alle opgaver bidrager til, at vi som musicalteater kan fortsætte vores  udvikling og derfor er alle opgaver lige vigtige for os.

Når du har sendt din ansøgning, vil du blive kontaktet på mail. Her vil du få en introduktion og sammen finder vi ud af hvad du kan hjælpe med. Hvis du synes det lyder spændende vil vi også anbefale dig at tjekke vores Facebookgruppe, /Frivillighos Nørrebro Musicalteater/