Audition

Bonnie and Clyde / Børneaudition

Lukket for tilmelding
Deadline for tilmelding:
20.6.24
Dato:
24
.—
24
.
06
.
24
Tid:
17:00
20:00

Teaterforeningen Nørrebro Musicalteater søger talentfulde drenge og piger i alderen 12-15 år til at spille rollerne som ”unge Bonnie” og ”unge Clyde” i foreningens opsætning af musicalen "Bonnie & Clyde," som vil blive opført i februar 2025 med i alt 15 forestillinger. Det bliver en helt ny fortolkning af den kendte historie med en markant anderledes fysisk og visuel indpakning end dem man tidligere har set.

Vi søger velsyngende børn med dramatisk erfaring, der kan bringe disse ikoniske karakterer til live på scenen. Dette er en fantastisk mulighed for unge talenter, der ønsker at udfordre sig selv og udvikle deres skuespils- og sangfærdigheder. Du vil modtage instruktion, sang-og skuespiltræning af professionelle instruktører gennem prøveforløbet på forestillingen. 

Audition vil bestå i at du skal fremføre den sang som du skal synge i forestillingen, hvis vi vælger dig til rollen. I forbindelse med fremførelsen af din sang til audition, vil du komme til at arbejde dramatisk med dit udtryk i denne med forestillingens instruktør Kristian Studsgaard samt vocal coach Emil Brehm Mikkelsen. Når du har tilmeldt dig til audition på nedenstående link, vil du få tilsendt dansk tekst samt noder til sangen.

HVEM KAN DELTAGE

Vi leder efter børn mellem 12-15 år, som har en passion for skuespil og sang. Tidligere erfaring med teater er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du er engageret og klar til at give dit bedste.

Prøverne på forestillingen vil foregå:

Se link til prøvekalender nedenfor.

Du er velkommen til at skrive til forestillingsleder Josephine Egebæk Hansen på jeh@nmteater.dk,hvis du har spørgsmål til projektet og/eller til audition. Vi glæder os til at se dig til audition.

Tilmeld audition

For at deltage i forestillingen skal du være medlem at Nørrebro Musicalteater. Bliver du tilbudt en rolle i forestillingen skal du derfor melde dig ind i foreningen (medlemskontingent 350 kr.). Dette gælder for ét års medlemskab af Nørrebro Musicalteater og er også adgangsgivende for foreningens øvrige aktiviteter.

Det sker