Audition

Bonnie and Clyde / Ekstra-audition

Lukket for tilmelding
Deadline for tilmelding:
20.6.24
Dato:
24
.—
24
.
06
.
24
Tid:
19:00
22:00

Nørrebro Musicalteater har haft en fantastisk audition på musicalen BONNIE & CLYDE hvor vi næsten har fået alle roller på plads. Vi sætter forestillingen op i Koncertsalen på Biblioteket Rentemestervej til februar 2025 med i alt 15 forestillinger ved instruktør Kristian Studsgaard. Det bliver en helt ny fortolkning af den kendte historie med en markant anderledes fysisk og visuel indpakning end dem man tidligere har set. Vi mangler dog stadig at caste følgende roller: “Marvin ’Buck’ Barrow”, ”Sherif Schmidt” og ”Connie Barrow”.

MARVIN ’BUCK’ BARROW

Vi har brug for en herre mellem 16-30 som er velsyngende (tenor) samt har erfaring med skuespil og bevægelse. Vi henvender os især til  herrer som går på et forberedende scenekunstgrundkursus, som forbereder sig til optagelsesprøve på en videregående scenekunstnerisk uddannelse og som drømmer om at blive professionel. På Nørrebro Musicalteater tager vi din talentudvikling seriøst og vi vil under forestillingsforløbet udvikle dig med henblik på dette.

SHERIF SCHMIDT

Vi har brug for en herre mellem 16-30 som e rvelsyngende (tenor/baryton/bas) samt har erfaring med skuespil og bevægelse. Vi henvender os især til  herrer som går pået forberedende scenekunstgrundkursus, som forbereder sig til optagelsesprøvepå en videregående scenekunstnerisk uddannelse og som drømmer om at blive professionel. På Nørrebro Musicalteater tager vi din talentudvikling seriøst og vi vil under forestillingsforløbet udvikle dig med henblik på dette.

CONNIE BARROW

Vi har brug for en kvinde mellem 25-50, der har erfaring med skuespil.

Hvis du bliver castet til én af ovenstående 3 roller til forestillingen, vil du komme til at arbejde med et team af topprofessionelle branchefolk. Det er en betingelse for at kunne være med i forestillingen, at man kan deltage i alle prøver, øveweekender, opløb samt forestillinger. Se link til prøvekalender nedenfor. Desuden skal man, hvis man får en rolle i forestillingen efter audition, købe et årsmedlemsskab til kr. 350,- til teaterforeningen Nørrebro Musicalteater. Medlemskabet giver samtidig adgang til alle foreningens øvrige aktiviteter som workshop, Open Mics, fester etc.

AUDITION

Audition indeholder 3 dele – skuespil, sang og koreografi. Som forberedelse til skuespils-delen vil vi bede dig om at øve og fremføre 1 af vedlagte monologer. Du finder monologerne i nedenstående links. I sangdelen vil vi bede dig om at øve fremføre 1 af de vedlagte sange fra forestillingen. Der vil være pianist tilstede ved audition, så vær opmærksom på at øve sangen i den rigtige toneart angivet i noderne. Du skal synge sangens danske tekst. Hvis du går til audition på rollerne MARVIN ’BUCK’ BARROW eller SHERIF SCHMIDT, skal du fremføre monologen til herrer, samt 1 af de 3 herre-sange. Hvis du går til audition på rollen CONNIE BARROW, skal du fremføre monologen til kvinder, som du finder på links nedenfor, samt 1 af de 3 kvinde-sange.

I koreografi-delen vil du skulle arbejde sammen med de øvrige audition-deltagere om at indstudere og fremføre en dans. Koreografi-delen vil blive indstuderet til audition, og du skal derfor ikke forberede noget til denne del. Sørg blot for at medbringe tøj og sko som du kan bevæge dig i.

Mødetiden til audition er kl. 19.00 mandag den 24. juni for alle audition-deltagere.

Hvis du har spørgsmål vedrørende audition,prøveplan eller øvrigt, er du velkommen til at skrive til forestillingsleder Josephine Egebæk Hansen på jeh@nmteater.dk. Vi glæder os meget til at se dig til audition.

Tilmeld audition

For at deltage i forestillingen skal du være medlem at Nørrebro Musicalteater. Bliver du tilbudt en rolle i forestillingen skal du derfor melde dig ind i foreningen (medlemskontingent 350 kr.). Dette gælder for ét års medlemskab af Nørrebro Musicalteater og er også adgangsgivende for foreningens øvrige aktiviteter.

Det sker